Videoarkiv | Bilpleiekongen.no

HER FINNER DU DEN BESTE INSPIRASJONEN, DE BESTE RÅDENE OG TIPSENE FRA VÅRE EKSPERTER!

 

Eksperter på Norske forhold!

 

 

Har du fattet interessen og ser verdien av å ta vare på bilen din, men er litt usikker på hvordan du skal utføre alle de forskjellige jobbene du kan gjøre, for å sørge for at bilen blir tatt godt vare på. Da har du kommet til riktig sted. Vi har nemlig samlet alle våre inspirasjonsvideoer på vår YouTube kanal, men også lagt frem noen her til deg. 

 

ENKEL BILVASK PÅ 1-2-3

 

Det er viktigere å vaske bilen enn å ikke gjør det, noe vi mener her hos Bilpleiekongen. Og er det knapt med tid så trenger man ikke gjøre det avansert. I denne videoen viser vi hvor enkelt det kan gjøres.

 

 


 

 

SLIK TAR DU MOTORVASKEN

 

Veistøv, pollen og skitt som ligger tørt på motoren kan potensielt begynne å brenne. Lær hvordan du vasker under panseret og gir en sikkelig motorvask!

 

 


 

HVORDAN FIKSE BRUNE DEKKSIDER

 

Har dekkene dine blitt brune og du sliter med å få de rene? Ta en titt her, så viser vi deg ikke bare hvordan du får de rene, men også holde de sorte og blanke i lang tid.

 

 


 

HVORDAN POLERE MED EN OSCILLERENDE (DA) POLERINGSMASKIN

 

I denne videoen viser vi deg riktig teknikk for å polere med en DA (Dual-Action), også kalt oscillerende poleringsmaskin. Teknikk er utrolig viktig for sluttresultatet, noe vi viser i denne videoen.

 

 


 

SLIK BLANDER DU RIKTIG I DIN SKUMKANON

 

Går du deg vill i et hav av tall og blandeforhold når det gjelder skumkanoner? Ta det med ro, vi skal hjelpe deg til fasiten. I denne videoen for du se hvordan du blander riktig i din skumkanon.

 

 


 

                two.inc logo