Best i test | Bilpleiekongen.no

 

 

Er du på jakt etter den rette høytrykksspyleren? 

 

Vi er stolte over å kunne levere dere de beste høytrykksspylerne på markedet. AVA høytrykkspylere har vist en enorm utvikling i Norge og viser gang på gang at deres høytrykksspylere er de beste. Dette har også Tek.no bevist etter å ha kåret AVA GO P40 og deres nye AVA Evolution P60 til best i test i 2021.

 

Vi er også veldig stolte over at vi kan tilby dere best i test spyleren AVA Evolution P60 i Bilpleiekongens drakt, nemelig AVA Evolution P60 X. Med samme innmat som Evolution P60, er vår modell i tillegg skreddersydd for bilvask. Med sin 20 meter lange slange kommer du garantert rundt hele bilen uten å måtte gå frem og tilbake. Det følger også med alle type dyser du trenger for å gjøre bilen ordentlig ren og pen. 

 

Og du, AVA Evolution er ikke bare kåret til best i test, men hele serien Evolution har mottatt prisen "World Tool Awards" for 2021. Denne prisen viser at AVA Evolution er best i klassen for profesjonelle høytryksspylere.  

 

Ikke glem at du får den råeste garantien på AVA, men husk, du må registrere spyleren din spyler for at garantien skal gjelde! 

 

20 års garanti på Master og Evolution serien

10 års garanti på Smart og GO serien 

 

Du kan lese mer om garantien her eller gå direkte til registreringsskjema for garanti her!

 

Testene kan du lese her:

AVA Evolution P60

AVA GO P40

AVA GO P55

 

Vis filter
Skjul filter