Bilpleiekongen.no - Norges største nettbutikk innen bilpleie

Betaling

Hvor er fakturaen min og hvordan sendes den?

Faktura sendes på epost få dager etter du har utført kjøpet ditt. Har du valgt konto sendes fakturaen til deg i epost i begynnelsen av måneden.Hvorfor kan ikke jeg få faktura?

Det fins ulike årsaker til dette, kontakt kundeservice.Hvorfor har dere tatt en kredittsjekk på meg?

Når du velger å betale med faktura eller konto så er dette en kreditt. (Kjøp nå – betal senere). Derfor tas det en kredittsjekk.Hvorfor må jeg betale gebyr for faktura/konto?

Da faktura- og kontobetaling er en type kreditt, belaster vi en avgift for at du skal kunne benytte deg av denne tjenesten.Det står TF Bank/Avarda når jeg skal betale – hvorfor?

TF Bank/Avarda er banken som håndterer alle fakturaer og kontoer for Bilpleiekongen.Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere?Betalingskort

Du betaler direkte i kassen med ditt betalingskort. Transaksjonen skjer trygt og sikkert via Avarda som du kan lese mer om i våre kjøpsvillkår.Faktura

Faktura sendes på epost få dager etter du har utført kjøpet ditt. Du har alltid 30 dager på deg til å betale faktura slik at du kan prøve og eventuelt returnere varene i fred og ro. Et administrasjonsgebyr på 29 kr påløper per faktura.Konto

Alle dine kjøp samles på en og samme konto og du velger selv hvor mye du vil betale hver måned, minimum 70 kr. Administrasjonsgebyret er f.t. 49 kr. For fullstendige villkår les mer under våre kjøpsvillkår. Fakturaen sendes til din epost i begynnelsen av måneden. Når får jeg tilbakebetalt?

Når du har fått beskjed om at vi har mottatt din retur, skjer tilbakebetalingen på samme måte som du opprinnelig betalte ditt kjøp:

Betalingskort

Tilbakebetaling skjer i løpet av 2-5 virkedager.

Faktura

Beløpet trekkes fra på din faktura. Har du allerede betalt faktura, tilbakebetales beløpet til din fakturakonto.

Konto

Tilbakebetaling sendes direkte til din delbetalingskonto.For mer informasjon, se våre kjøpsvilkår.

                two.inc logo