Bilpleiekongen.no - Norges største nettbutikk innen bilpleie
BLI FORHANDLER AV DE STERKESTE MERKENAVNENE

Bilpleiekongen har eksistert siden 2013 og har på den tiden bygget seg sterke relasjoner med bransjens sterkeste merkenavn. I dag opererer og representerer Bilpleiekongen som offisiell agent og distributør for flere av verdens fremste merker innenfor bilpleie.

Med vår dype kompetanse innen bilpleie utvikler vi også våre egne produkter innen varemerkene Washking og Padking. Produkter som har fokus på å være enkle i bruk samtidig som de yter en effektiv og skånsom jobb.

Dette betyr at Bilpleiekongen også har et sterkt nettverk av forhandlere for disse varemerkene. I tillegg har vi et kundesenter for våre forhandlere som følger opp og sørger for at produktene er raskt tilgjengelig.

Hva vi tilbyr

 • Sterke merkenavn med anerkjent kvalitet
 • Gode kreditt og finansieringsløsninger
 • Høy faglig kompetanse på bilpleie
 • Opplæring av forhandlere på de ulike varemerkene
 • Bransjeledende nettbutikk med ferdige avtalepriser
 • Hvem er du?
  Våre forhandlere er nettbutikker, bilpleiere som selger produkt i butikk, bilforhandlere og butikker. Vi setter ingen spørsmålstegn med hvem du er så lenge du har en interesse for å selge våre produkter.

  Relasjon og kompetanse
  Vi i Bilpleiekongen er i front på kompetanse om vårt fag, noe du som forhandler tjener på. Du er sikret å levere gode produkter som dine kunder blir fornøyd med. Til deg er vi opptatt av de nære relasjonene for å sørge for at dialogen mellom deg som forhandler og oss er på et personlig nivå

  Ta kontakt med oss på e-postadresse [email protected] for å innlede et samarbeid, så blir vi enig om hvordan vi best kan hjelpe deg igjennom til å bli en vinner av salg på bilpleie.


  Våre merker

  SCHOLL Concepts

  En gigant av en bilpleieprodusent fra Tyskland. Leverer særdeles høykvalitets produkter til entusiaster og profesjonelle. Brukes av de fremste bilpleiere verden over.

  Auto Finesse

  Av bilpleiere for bilpleiere siden 1999. Produkter utviklet og produsert i England av entusiaster i bransjen. Blitt mer eller mindre en kult innenfor bilmiljøet, og det ikke uten grunn. Produkter som er enkle i bruk, enkle å forstå og gjør seg særdeles godt i hylla.

  Herrenfahrt

  Gentlemens Car Care er stikkordet. Produkter utviklet for den beviste forbruker som er opptatt av høykvalitetsprodukter som tar ekstra godt vare på bilen din. Tysk høykvalitet utviklet av bilentusiaster.

  Polish Angel

  Kalles ofte "Rolls Royce" innenfor bilpleieprodukter. Høy prisklasse, men det av en grunn. Håndlagde produkter som produseres til ordre for å holde de ferske til enhver tid. Ingen kompromisser når det kommer til blandingsforhold og tilsetninger, her skal alt være av det beste.

  Bigboi

  Lufttørkere av særdeles høy kvalitet og ytelse. Markedsledende lufttørkere med maskiner skreddersydd for å tørke bil effektivt og skånsomt. Et must for alle som driver med bilpleie.

  Salt-X

  Anerkjent amerikansk produkt spesialutviklet for å håndtere og fjerne salt på alle overflater. Brukes på bil om vinteren så vel som på båt om sommeren. Unikt produkt!

  Rislone

  Additiver og tilsetninger til motor, girkasse, kjølesystem og ellers alt innvendig i motor og drivverk. Produkter som tar ekstra vare kjøretøyet på et sted kanskje mange glemmer.

  Kwazar

  Pumpekanner og lavtrykksprøyter av særdeles høy kvalitet. Tåler alt fra petrokjemiske avfettinger til sterke syrebaserte produkter. Produkter som effektiviserer bilpleie og sikrer bilpleieren.

  MTM Hydro

  Italiensk høykvalitets utstyr til høytrykksspylere. Kjent for skumkanonen PF22, men har også et stort sortiment av utstyr til alt fra små spylere til store vaskeanlegg.

  Black Mamba

  Verneutstyr og kjent for bl.a. sine ekstremt høykvalitets engangshansker. Black Mamba er en pioner innen spesielt hansker og brukes av profesjonelle bilpleiere verden over.