Prismatch AVA Høytrykkspylere

ava-prismatch-kategori

AVA Høytrykkspylere ble introdusert av Bilpleiekongen våren 2018 i tett samarbeid med AVA. Vi jobber hardt med å få de beste prisene, de mest sammensatte pakkene og de absolutt beste instruksjonsfilmene for deg som forbruker. Vi ønsker rett og slett at din AVA opplevelse skal bli best mulig. Vi vil alltid være først ute med AVA-nyheter, og vi vi alltid gi deg de beste rådene.

Du trenger ikke å jakte etter tilbud. Vår ambisjon er å alltid være billigst i Norge, og du skal være trygg på at når du handler hos Bilpleiekongen får du markedets beste priser på AVA Høytrykksspylere og tilbehør. Kort fortalt betyr dette at dersom du finner samme vare rimeligere et annet sted (blant norske butikker eller norske nettsteder) dekker vi differansen. En eventuell prisdifferanse utbetales i form av et gavekort/rabattkode fra Bilpleiekongen.no med differansebeløpet.

Fortell oss om prisdifferansen på forhånd, så justèrer vi prisen før du gjennomfører kjøpet. Er det helg og du ikke får tak i oss, garanterer jeg at vi gjør opp med gavekort i ettertid, så sant du har spart på dokumentasjonen. Skjermbilde eller bilde av annonsen er smart dokumentasjon.

For å motta gavekortet må du kunne dokumentere at du har funnet varen billigere, for eksempel gjennom å vise til en annonse eller lignende.

For at vi skal være 100% sikker på at du blir helt fornøyd med din handel har du dessuten hele 60 dager å angre deg på. Dette gjelder all handel og ikke kun AVA. Les mer om dette her.

* Betingelser for Prismatch

  • Prismatch – du mottar en rabattkode (gyldig i 6 mnd) fra Bilpleiekongen.no pålydende differansen, og gjelder kun for forbrukerkunder.
  • Prismatch gjelder mot priser fra andre butikker i Norge eller nettbutikker registrert i Norge, og gjelder utsalgspris ekskl. eventuelle fraktomkostninger.
  • Varen må være i beholdning hos konkurrenten dersom vi skal matche prisen.
  • Prismatch gjelder ikke på kampanjer eller tilbud hos konkurrenter med et begrenset antall varer.
  • For å benytte prismatch må det være et identisk produkt, noe du kan lese ut fra produsentens varenummer som varen er merket med.
  • For å motta gavekort pålydende prisdifferansen må du kontakte vårt kundesenter før innsendelse av dokumentasjon på differansen. Kontakt oss på dette kontaktskjema. Hverdager fra 9-16.

Se hele AVA-utvalget her!