Poleringsdager | Bilpleiekongen.no

 

 

Lei av å se alle vaskeriper og lakk som har falmet?

Hva med å starte på jobben og gjøre noe med det og se hvor fint det blir til slutt, i dag. 
 

Da har du kommet på riktig sted. Her finner du alt du måtte trenge til å få bilen blank og fin, og fjerne disse irriterende vaskeripene. Vi har alt du trenger for å fullføre jobben om du er nybegynner eller en godt iherdet detailer. 


Er du ny i gamet og er litt usikker på hva du skal kjøpe så er det perfekt å starte med en av våre startpakker, i disse pakkene får du det du trenger for å starte med polering. Du kan se alle startpakkene her. 


Som ny i poleringsverden har vi gjort det litt enklere for deg slik at du lettere forstår hva som skal brukes til hva. Vi har derfor laget en liten guide til deg, sjekk den ut her! 


Med polering er det mye man trenger, men kanskje du ikke trenger absolutt alt i dag. Vi har derfor delt inn i forskjellige kategorier til deg så du slipper å bla deg gjennom absolutt alt. 
 


Husk å beskytt lakken etter polering, alt av beskyttelse finner du her
 

Som ny i poleringsverden har vi gjort det litt enklere for deg slik at du lettere forstår hva som skal brukes til hva. Vi har derfor laget en liten guide til deg, sjekk den ut her. Er du usikker og sitter med mange spørsmål angående polering har vi flere videoer som kan hjelpe deg på vei dersom du er usikker på hvordan du skal gå frem og som kanskje gir deg de svarene du lurer på. Sjekk ut disse videoene: 

 

Hva er egentlig polering?
Hvordan polere med oscillerende (DA) poleringmaskin
Polere bilen din ved behov
Den ekte en-stegs-poleringen