Vi tester Miracle Dryer mot Diamond Perl

Vi tester Miracle Dryer mot Diamond PerlVi ville finne ut hvilket av våre bestselgende og mest roste tørkehåndkler for bil som egentlig var det beste. Vi sendte derfor fra oss begge, for å få utført en helt upartisk test, med ærlige meninger. Her er hva Thomas fant ut når han gikk grundig til verks!

Konklusjon

Diamond Perl et håndkle som man kan tørke en hel bil med uten å vri det opp ofte eller etterlate mye «vannstriper» i lakk og på glass. Dette gjør dette tørkehåndkle til den soleklare vinner i denne testen.

Chemical Guys Miracle Dryer ble noe vanskelig å jobbe med da den etterlot seg en del «vannmerker» etter tørk som ga unødig frustrasjon, og man brukte lenger tid.

Begge håndklene er av god kvalitet og beholder form, kvalitet og evne selv etter mange vask. Vi har ikke testet hvor mange vask, eller hvilket av håndkleene som har lengst levetid.

Slik testet vi

Bilen ble først grundig håndvasket og spylt grundig. Hoved-test er utført på samme bil, med halv side av hver. Oppfølgingstester er gjort på flere biler i samme miljø. Håndklene er også testet etter gjentatte vask og tørking i vaskemaskin. Håndklene er vasket slik vi beskriver her, og lufttørket.

Dato: 20.10.2015
Test utført av: Tomas Hogstad