Festklar bil til 17. Mai

Om det er én gang nordmenn vasker bilen, så er det til 17. Mai. dette er festdagen for oss alle, og selvsagt skal bilen skinne og strutte av norske flagg.

Vi har tatt en liten prat med Bilpleiekongen.no for å se på hva som kan gjøres uten for mye jobb, som får bilen til å skinne litt ekstra og kanskje fremstå som litt blankere enn naboens. Rådene vi fikk var overraskende enkle.

Vi nordmenn er stolte av nasjonaldagen vår, og det med stor grunn. Få andre land styrt av demokrati kan skilte med en bredere kollektiv innsats for å gjøre landet vårt festklar. Ikke bare sopes det i gater, gress og hekk klippes. Selvsagt skal vi sørge for at bilen er ren og pen også.

Visste du at du men noen få, enkle grep kan heve utseendet på bilen din betraktelig? Uten at det tar ett minutt ekstra tilfører du glans og dybde i lakken, og ved kun noen få minutter «etterarbeid» har du satt prikken over i-en ved å gjøre grå og kjedelige dekk, plast og gummilister sorte igjen. denne lille innsatsen vil fremhvere glansen i bilen betraktelig, slik at helheten blir en skikkelig festklar bil.

Når var det sist du fikk kommentarer for at bilen din er så blank?

Vi har satt sammen en vaskepakke til deg for denne dagen. Du finner den her!