Få fargen tilbake i plastdetaljene

Polytrol Owatrol er en dypt inntrengende olje som gjenoppretter den opprinnelige farge og utseende av falmet eller forvitret plast, gelcoat, metaller og andre overflater. Til bruk på alle plastdetaljer på bil er dette det beste (ikke noe av det beste, men det absolutt beste) vi noen gang har testet. Owatrol Polytrol har vært på markedet i mange år, og mange fra Am-Car miljøet vil nok heve på på brynene og si «hva var det jeg sa». Uansett har vi gjenoppdaget Owatrol Polytrol og formidler gjerne det glade budskap på nytt. Har du en eldre bil med falmet, blekede plastdetaljer er det Polytrol du skal ha. Ferdig snakka!

Derfor er Polytrol unik

Owatrol PolytrolPolytrol trenger inn i overflaten og gjenfukter pigmentene og dermed gjenoppretter farge og glans, slik plasten var når den var ny. Dette er ingen farge, men en olje som trenger inn og tilfører viktig, og ikke minst riktig, olje (bl.a. linolje), slik at den opprinnelige plasten kommer til syne. Over tid vil sollys, regn, kjemikalier brukt i vask, slitasje og andre ytre påvirkninger bryte ned pigmentene i plasten, slik at plasten mister son glans og farge. Polytrol gjenoppretter ikke bare denne fargen, men den tilfører viktige oljer, som bevarer styrken og smidigheten i plasten, slik at plasten ikke blir sprø og skjør.

Bruksområdene for Polytrol er mange, men i «vår verden» er det først og fremst alle plastdetaljer utvendig vi tenker på. Men det anbefales at du tester den ut på hagemøblene dine også. Det er rett og slett imponerende hva den kan gi av nytt liv i møbler du trodde var klare for fyllinga. Eller om du har båt vil du finne mange bruksområder i gelcoat, fenderlister eller plastdetaljer.

Polytrol også til interiøret

Polytrol kan også gjøre underverker inne i bilen, båten eller campingvogna. Når Polytrol har tørket7 trukket inn i overflaten du behandler, gir det ingen lukt i det heletatt. Bruk hansker og sørg for god utlufting mens du jobber med Polytrol, så snart den har tørket ettergir den ingen gasser eller lukt.

Få fargen tilbake i plastdetaljene med overlegen levetid

Vi får tilbakemeldinger fra kunder som opplever at Polytrol gir fargen tilbake i plastdetaljene, og varer mye lenger enn noe annet de har prøvd for samme formål. Alt fra flere måneder til flere år. Variasjon i levetid kan skyldes materialet Polytrol legges på. Forskjellig plast klarer å trekke til seg forskjellig mengde Polytrol, og dermed kan levetiden variere. Uansett hvor du bruker Polytrol er forarbeidet alfa og omega. Alle rester etter polish, voks, silikoner, olje, fett og asfaltrester må fjernes grundig. Dersom du slurver med dette, vil du ikke bare forkorte levetid, men det kan også lett bli skjolder. Rådet er derfor vask grundig, og følg opp med en «sprit» som vi bruker i filmen over. Wite Sprit kan også bruke, men vær forsiktig så du ikke søler White Sprit på lakken.