Bilpleiekongen bygger nytt lager

Vi er i gang på nytt lager!

Veksten krever større plass!

Jeg trenger nok en gang nytt lager og bygger denne gangen for fremtiden! 2.000 m² skal være nok til å boltre oss et par år til. Jeg har dessuten opsjon på ytterligere 1.000 m² dersom det skulle bli behov. Dette betyr at vi for alvor kan starte ekspansjonen.

Litt forsinkelse i overgangsperioden må forventes, men så snart vi er innkjørt vil vi ha det mest effektive lageret i bransjen!

Når jeg flytter denne gangen, gjør jeg det skikkelig. For første gang siden jeg drev alene hjemme i kjelleren i Larvik, har jeg selv kontroll over logistikken. Dette betyr også alle på lageret er ansatt i Bilpleiekongen AS og at vi dermed selv tar hånd om logistikken. Vi har faktisk også selv utviklet logistikksystemet. Vi har laget et system basert på alle den lærdom, alle de feil og alle de forventninger du som kunde har stilt til oss. Jeg mener vi har utviklet et system som vil gi deg den beste opplevelsen. Jeg har bygd et lager som vil være et av de mest moderne i vår bransje og jeg har kun ansatt folk med glimt i øyet og interesse for best mulig kundeopplevelse. Vi er villig til å strekke oss langt for at du skal velge oss som førstevalg!

 

Med hilsen

Bjørn-Aage Bredal
Bilpleiekongen