Vask og beskyttelse av interiør i 3 enkle trinn | Bilpleiekongen.no
Vask og beskyttelse av interiør i 3 enkle trinn
Innvendig vask av bil kan være komplisert, eller det kan gjøres veldig enkelt. Med riktig utstyr, og riktige produkter, er det ikke så komplisert som mange tror. Tre produkter og tre trinn tar deg gjennom hele prosessen. Raskt, enkelt og rimelig!

 

Autoglym har en samling av produkter som er nøye tilpasset hverandre og tar deg gjennom hele prosessen. Denne samlingen inneholder tre nøye utvalgte produkter for å hjelpe deg å vaske, polere og beskytter bilens interiør.

 

Vask

 

Autoglym Interiør Shampoo er egnet for alt interiør av tekstiler og harde overflater. Denne kan også brukes på Alcantara, matter, dører, taktrekk, dashbord, ratt, brytere, pedaler og håndtak. Dette renses trygt og enkelt. Har du skinn-interiør bruker du Autoglym Leather Cleaner.

 

Polér

 

Autoglym Car Glass Polish er et kraftig rengjøringsmiddel for glass. Dette er en dyptrensende krem, som fjerner veisot, vann-merker, insekt-rester, kvae, olje, fett og fugleskitt fra glass uten merker eller riper. Den legger også igjen en beskyttende hinne, som beskytter og hindrer dugg på ruta. Kan brukes innvendig og utvendig.

 

Beskytt

 

Vinyl & Rubber Care er en spray som gjenoppretter opprinnelige farge i overflaten, og gir et klart beskyttende belegg til plast og gummi komponenter i bilen din. Den kan brukes for å gi en høy eller lav glans og har et friskt sitronduft. Beskytter mot UV-stråler.

Rense og forsegle skinn, så enkelt er det!
Frisk desinfisering av interiør
Innvendig vask av bilen
Slik vasker du bilen din innvendig
                two.inc logo