Sommertips | Bilpleiekongen.no
Sommertips
Sommeren står for tur, det er blitt grønt i skog og mark, sola skinner og varmen kommer. Sommerfølelsen er på vei og det skal bli så deilig å kjøre rundt i en ren og blank bil i sommer hvor naboene får haken ned på knærne når de ser bilen din.

 

Vi har funnet frem 10 sommertips til bilvasken, sjekk dem ut!

 

  1. Ta sommervasken på 10 minutter - les hvordan her! 
  2. AVA Evolution X høytrykksspyler – Vår helt egen høytrykksspyler, spesielt laget for bilvasken.
  3. Scholl Concepts RIM7: En super effektiv felgrens du sprayer på, lar den virke litt og spyler av, og du har helt rene felger uten å måtte hjelpe til med en børste. Se video her!
  4. Autoglym Rapid Ceramic Spray -På en rask og enkel måte legger du keramisk beskyttelse på bilen din. Spray på og tørk av, så har du opptil 3 måneders slitesterk, hydrofob beskyttelse. Se video her!
  5. Herrenfahrt Glassrens – Herrenfahrt Glass Cleaner etterlater ingen streker eller spor av produkt og har samtidig en enorm renseeffekt som etterlater skinnende blanke ruter.
  6. Sonax CC one hybrid coating – Ny ettrinns lakkforsegling med langvarig effekt som er lett å påføre: stryk på/tørk/ferdig. Gir en intens fargemetning og eksepsjonell glans, spesielt på mørke lakktoner.
  7. WashKing Diamond Active – WashKing Diamond Active Foamwash er en kraftig, høyt konsentrert alkalisk såpe for rengjøring av de aller fleste flater.
  8. Carwise PC-15 – CarWise PC-15 er en DA poleringsmaskin med 15 mm utkast og 125 mm bakplate. Denne maskinen vil gi deg et proft resultat første gang du bruker den.
  9. WashKing Bucketwash: God bøttesåpe som gir god gli og fjerner resterende skitt fra bilen.
  10. Håndvaskepakke -Denne pakken gir deg alt du trenger for å gjøre en enkel bilvask for hånd.
  11. Auto Finesse Insektsfjerner – Dette er et meget effektivt og skånsomt middel for å raskt løse opp insekter og fugleskitt. Selv inntørkede insektrester løses raskt opp og kan ofte kun spyles av.
  12. Gyeon WetCoat - er den ultimate sprayforseglingen, den gir en umiddelbar hydrofobisk boost. Til tross for at dette ikke er en beskyttende coating får du kraftig vann- og smussavvisning og gode selvrensende egenskaper på en enkel måte.

 

                two.inc logo