Liquid Wrench | Bilpleiekongen.no
Liquid Wrench
Vi har endelig fått Liquid Wrench på lager!

 

La oss i Bilpleiekongen introdusere deg for Liquid Wrench, et kjempebra merke med fokus på garasjen!

Liquid Wrench er en mester i spraybar kjemi som løser utfordringene vi finner i garasjen og hjemmet. De to første klassikerne som introduseres er Penetrating Oil og Lubricating Oil hvor Penetrating Oil er laget for å penetrere rustne områder og løse opp det eksisterende rustbelegget slik at du enkelt kan skru av eller snurre rundt materiale som sitter fast på grunn av rust, perfekt på hengsler, rustne bolter eller skruer på sykkelen. Etter at du har løsnet boltene og renset gjengene eller hva det måtte være, brukes Smøreolje for å smøre og gi beskyttelse over lengre tid slik at du reduserer friksjonen og fortrenger vann så rusten ikke kommer tilbake. Du kan også bruke Lithium Grease for en fetere overflate som holder lenger på for eksempel hengsler.




Lithium Grease er det perfekte middel for langsiktig smøring og beskyttelse av festemidler. Her får du en spray som enkelt sprayes på som væske men som ved kontakt med overflaten blir litt tykkere og fester seg veldig godt på overflaten. Andre fordeler er at den tåler høye temperaturer og kulde godt uten å ødelegge effekten.

Silicone Spray er beregnet på å skyve unna og beskytte mot vann og bygge en ultra glatt overflate som gjør at kontakten mellom to overflater ikke skaper friksjon, så Silikonspray er perfekt for smøring av verktøy som hageredskaper og annen flytting der du ønsker å redusere friksjon og beskytt verktøyet mot fuktighet som trenger inn i komponenter som ikke tåler fuktighet og kan begynne å ruste.



Chain & Cable Lube er et must for alle å ha hjemme i garasjen. Dette er perfekt for sykler, motorsager og andre kjededrev som krever smøring for at kjedet skal vare lengst mulig. Chain & Cable Lube er laget for å fungere på både standardkjeder og kjeder med o-ringer uten å skade o-ringene. Chain & Cable Lube henger på overflaten uten å sprute og for best vedheft anbefaler vi å spraye og vente i 12 timer før du bruker verktøyet. Dette betyr at produktet fester seg godt til kjedet og holder seg lenge for økt levetid!

Her har vi funnet et merke som står for effekt og kvalitet. Prøv Liquid Wrench i dag med vår Liquid Wrench komplett pakke eller kjøp ett enkelt produkt etter behov

                two.inc logo