Bilpleiekongen
Kongen er død.
Leve kongen!
Kongen er død, leve kongen heter det i de gamle skrifter.

 

 

Bilpleiekongen er et selskap med mye historie, og nok en gang skal historien skrives om. Men denne gang skal vi til et nivå hvor du som kunde er i senter av vår reise videre. 

 

Da vi først spant av sted, for flere hundretusen kilometer siden, visste vi ikke hvor veien skulle ta oss. At den tok oss til 2021, med tusenvis av fornøyde kunder med i kortesjen, kunne vi bare ha drømt om.

 

At bilpleie vekker følelser, vet vi alt om. At så mange har valgt å lytte og søke råd hos oss, setter vi enormt pris på. Vi har alltid sett fremover, men like godt som oss vet du viktigheten av å kaste blikket i speilet. Som regel bare for å forsikre seg om at alt er som det skal være, at ingen farer eller uønskete hendelser lurer. Det var nettopp det vi gjorde, og det vi fikk øye på var oss selv.

 

Først vår egne, litt slitne logo. Deretter at vi så ut som det vi anbefaler folk å ikke se ut som. Vi var slitne. Utdaterte. Kongen forfalt. Hadde ikke den samme shiny følelsen. Skinnsetene var sprukne. Lakken tørr.

 

Vi var rett og slett ikke fornøyde med det vi så. Kanskje ikke det viktigste i verden, tenker du. Men når vi skal gi råd om bilpleie og hvordan ta vare på seg selv, da kan vi ikke se ut som en sliten Ascona glemt i en garasje et eller annet sted.

 

Så vi stanset på første rasteplass. Steg ut av bilen, sparket i dekket og innså det du kanskje allerede har sett – at vi burde pleie oss selv. At tiden var moden for å vri den gamle capsen av topplokket, kaste genseren og ta i et tak.

 

Kanskje kalles det å vokse opp, kanskje er det en naturlig utvikling. Hva vet vel vi? Men det vi vet er at du fortjener den beste versjonen av oss. For dette handler nemlig om mer enn bare å endre en logo. Det handler om å tilby de beste rådene, kunnskap om hva som skal få bilen til å skinne uansett forhold og hvor i Norge du befinner deg. Det handler om opplevelsen av å handle i nettbutikken vår, om folka du møter. Det handler om deg. Vi vil ha deg i fokus på vår reise videre.

 

Vi bestemte oss derfor at nå var det ikke lenger bare en konge, men fler konger i dette langstrakte landet, og det, det er dere!

 

Så takk for at du er med oss på veien. Håper du liker det du ser. Vi gleder oss til å kjøre videre med deg i førersete.»