Bilpleiekongen
Inspirasjonsvideoer
Har du fattet interessen og ser verdien av å ta vare på bilen din, men er litt usikker på hvordan du skal utføre alle de forskjellige jobbene du kan gjøre, for å sørge for at bilen blir tatt godt vare på. Da har du kommet til riktig sted.

Vi har samlet alle våre i overkantet 300 inspirasjonsvideoer på vår YouTube kanal, men også lagt frem noen her til deg. 

 

ENKEL BILVASK PÅ 1-2-3

 

Det er viktigere å vaske bilen enn å ikke gjør det, noe vi mener her hos Bilpleiekongen. Og er det knapt med tid så trenger man ikke gjøre det avansert. I denne videoen viser vi hvor enkelt det kan gjøres.

 

 


 

SLIK TAR DU MOTORVASKEN

 

Veistøv, pollen og skitt som ligger tørt på motoren kan potensielt begynne å brenne. Lær hvordan du vasker under panseret og gir en sikkelig motorvask!

 

 


 

HVORDAN FIKSE BRUNE DEKKSIDER

 

Har dekkene dine blitt brune og du sliter med å få de rene? Ta en titt her, så viser vi deg ikke bare hvordan du får de rene, men også holde de sorte og blanke i lang tid.

 

 


 

HVORDAN POLERE MED EN OSCILLERENDE (DA) POLERINGSMASKIN

 

I denne videoen viser vi deg riktig teknikk for å polere med en DA (Dual-Action), også kalt oscillerende poleringsmaskin. Teknikk er utrolig viktig for sluttresultatet, noe vi viser i denne videoen.

 

 


 

SLIK BLANDER DU RIKTIG I DIN SKUMKANON

 

Går du deg vill i et hav av tall og blandeforhold når det gjelder skumkanoner? Ta det med ro, vi skal hjelpe deg til fasiten. I denne videoen for du se hvordan du blander riktig i din skumkanon.