Bli kvitt pollenproblemet | Bilpleiekongen.no
Bli kvitt pollenproblemet
Vi kan alle være enig i at pollen er irriterende. Man vasker bilen og fem minutter etterpå er bilen like gul. Mange tenker at jaja sånn er det og tenker at man må vaske bilen hyppig. Men finnes det en løsning?

 

Og svaret her er JA det gjør det, men hvordan tenker du da. Jo det skal vi forklare deg.

 

Svaret  er å legg en beskyttelse på bilen, dette kan være en hurtigforsegling, voks eller coating. Det kommer litt an på hvor mye tid du ønsker å bruke på å legge en beskyttelse. Med en hurtig forsegling må man sørge for at man legger dette jevnlig ellers vil beskyttelsen forsvinne. Du kan se her hvor enkelt en hurtigforsegling legges. Legger du litt mer tid i det og ønsker en beskyttelse som er litt mer holdbar kan det lønne seg å legge en voks. Er du usikker på hvordan du skal legge voks kan du se hvordan du gjør det her. Ønsker du å legge en beskyttelse som virkelig holder lenge så går du på med coating. Coating høres kanskje vanskelig ut, men det trenger ikke være så vanskelig. Du kan her se hvordan du legger en coating.

 

Mange sier at beskyttelse ikke hjelper mot pollen, for de har nemlig lagt beskyttelse tidligere. Det er slik at beskyttelsen du legger på bilen vil med tiden slites bort, og noen områder slites fortere enn andre og da vil du oppleve at pollen sitter bedre igjen på lakken. Derfor er det viktig å opprettholde beskyttelsen du legger. Som nevnt over, dersom du velger hurtigforsegling, så må denne legges oftere enn andre typer beskyttelser som voks og coating. Har du lagt voks eller coatet bilen din så er et supertips for å opprettholde holdbarheten på disse, å bruke en hurtigforsegling når du vasker bilen. Er du flink til å opprettholde voksen eller coatingen, eller jevnlig bruker en hurtigforsegling vil du nesten kunne se at pollen bare flyr av bilen i det du begynner å kjøre.

Hurtigvoks fra Scholl Concepts
Dette er voks
Sonax CC One
Autoglym UHD Ceramic Coating






                two.inc logo